Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
ostatní

Vyrábíme svíčky voskové, parafínové a gelové - 20%
Svíčky slouží lidem už po celá staletí. Dnes je zřejmě jejich obliba na vrcholu. Ještě nikdy tento obor nezažil takový výběr typů, výrobních technik, tvarů, barev či originálních dekorů. A stále se objevují další zajímavé nápady.
ostatní
Ukázky

Vyrábíme svíčky voskové, parafínové a gelové

110 Kč
88 Kč
Drátované drobnosti - 20%
Až si prohlédnete obrázky v této knížce, budou se vám možná zdát drátované předměty složité. Ale začtete-li se do popisů jejich zhotovení, zjistíte, že i ten nejsložitější ornament je vytvořen z jednoho jediného drátu.
ostatní
Ukázky

Drátované drobnosti

110 Kč
88 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
ostatní
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Omítky - 20%
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
ostatní
Ukázky

Omítky

149 Kč
119 Kč
Vzpomínky z cest - 20%
Deník ze čtyřtýdenního putování po severovýchodních Čechách a Krkonoších, které v roce 1892 podnikl tehdy šestnáctiletý A. B. Svojsík, zakladatel českého skautingu, společně s bratrem a kamarádem. Unikátní zápisky, náhodně objevené v pozůstalosti.
ostatní
Ukázky

Vzpomínky z cest

30 Kč
24 Kč
České princezny na evropských trůnech - 20%
V žilách jim kolovala česká krev, staly se manželkami význačných panovníků a po jejich boku vstoupily do dějin. Byly však šťastné? Vzpomínaly na domov, nebo rychle splynuly s jiným prostředím?
ostatní
Ukázky

České princezny na evropských trůnech

149 Kč
119 Kč
Hrdinové Ledového moře - 20%
(2x)
Třetí díl dobrodružných vzpomínek legendárního polárníka Jana Welzla.
ostatní
Ukázky

Hrdinové Ledového moře

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 761 - 770 z 767 položek
<< < 1 .. 75 76 77