Nejprodávanější Kniha v roce 2019
atlasy a mapy

Špalíček výletů - Hrady a zámky - 11%
Po čtyřech svazcích Špalíčků výletů po Čechách, Moravě a Slezsku přibývá dalších 365 tipů - pro každý den v roce jeden – věnovaných tentokrát výhradně hradům, zámkům, tedy cílům, které při našich turistických toulkách volíme obvykle nejčastěji.
atlasy a mapy

Špalíček výletů - Hrady a zámky

584 Kč
519 Kč
Barcelona - 11%
Od Barri Gotic až po l’Eixample, od Montjuic po La Barceloneta, od Ravalu po Gracia, od Las Ramblas po park Güell, od Picassova muzea po Fundació Joan Miró – hlavní město Katalánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
atlasy a mapy

Barcelona

242 Kč
215 Kč
Bedekr: Itálie - 11%
Oblíbený a zábavný cestopis s konkrétními radami a tipy pro cestovatele podle TV cyklu přichází opět v knižní podobě!
atlasy a mapy

Bedekr: Itálie

269 Kč
239 Kč
Brusel - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce na cesty do Bruselu. Toto významné mezinárodní centrum dokáže příjemně překvapit nejen svou architekturou, ale i gastronomií a nočním životem. Průvodce představuje centrum Bruselu i nejzajímavější lokality v okolí.
atlasy a mapy

Brusel - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Hrady na kolejích - 11%
Petr Vokáč se v této knize kombinující turistického průvodce a literaturu faktu zaměřil na výlety po českých hradech, tvrzích a zříceninách, které jsou dostupné prostřednictvím železnice.
atlasy a mapy

Hrady na kolejích

224 Kč
199 Kč
Jací jsou? - Italové - 11%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Italové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Izraelci - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Izraelců vám nabídne fakta i zajímavosti o jejich každodenním životě, abyste s nimi snadněji navázali kontakt.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Izraelci

134 Kč
119 Kč
Peloponés a Athény - Víkend - 11%
Poznejte kultovní místa, kudy kráčela historie. Od Lví brány v Mykénách, stadionu v Olympii, přes divadlo v Epidauru, chrámy v Mystře až třeba po Apollonův chrám v Bassai.
atlasy a mapy

Peloponés a Athény - Víkend

251 Kč
223 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
atlasy a mapy

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Andy
Tato souborná a do značné míry unikátní publikace o andských vrcholech pokrývá i mnohé oblasti And, které dosud nebyly nikde blíže popsány.
atlasy a mapy

Andy

134 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 203 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>