Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
psychologie

Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
psychologie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
psychologie
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci - 20%
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu — v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě. Mnozí z nás stále vnímají spory a diskuze jako záležitost, které je třeba se za každou cenu vyhnout.
psychologie
Ukázky

Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci

212 Kč
170 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
psychologie
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
psychologie
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Ticho promlouvá - 20%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie
Ukázky

Ticho promlouvá

259 Kč
207 Kč
V nejlepším věku - 20%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
psychologie
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
151 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 20%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
psychologie
Ukázky

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

246 Kč
197 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 348 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 35 > >>