Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
podle věku

Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
podle věku
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Biofyzika - 20%
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult.
podle věku
Ukázky

Biofyzika

314 Kč
251 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

podle věku
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
podle věku
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách - 20%
Tato knížka představuje úvod do světa odborné literatury v environmentálních vědách a je určena zejména studentům vysokých škol v bakalářském, magisterském i doktorském stupni studia.
podle věku
Ukázky

Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách

110 Kč
88 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
podle věku
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Tělesná výchova na 2. stupni základní školy - 20%
Monografie pracovníků katedry tělesné výchovy UK PedF v Praze je určena primárně učitelům (nejen na 2. stupni ZŠ) a pregraduálním studentům na pedagogických fakultách.
podle věku
Ukázky

Tělesná výchova na 2. stupni základní školy

250 Kč
200 Kč
vejce / eggs - 20%
Nová sbírka Olgy Stehlíkové obsahuje 101 dvouverší, v nichž probíhá sto a jedna interakce mezi oběma částmi celku.
podle věku
Ukázky

vejce / eggs

198 Kč
158 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
podle věku
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
podle věku
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 249 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 25 > >>