Nejprodávanější tituly v roce 2019
rodina a dítě

30 rad na 30 dnů, jak zachránit rodinu - 11%
Autorka předkládá 30 praktických kroků – konkrétních a proveditelných, na každý den jeden – které vám pomohou znovu vnést do rodiny mír a upevnit vztah s vašimi dětmi.
rodina a dítě

30 rad na 30 dnů, jak zachránit rodinu

269 Kč
239 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
rodina a dítě

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Písanka pro kocoury s CD - 11%
Procvičování pro předškoláky a děti, které začínají s psaním. Procvičuje psaní linek, obloučků a vybarvování obrázků dle vzoru… Na vnitřní straně titulní a zadní strany je na zvláštní klopě vystřihovánka motýla a kašpárka. Ke knize navíc náleží CD.
rodina a dítě

Písanka pro kocoury s CD

125 Kč
111 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Vývoj dětské řeči krok za krokem - 20%
Řeč je schopnost, která je dána pouze člověku. Její rozvoj je těsně svázán s rozvojem myšlení, a proto si zaslouží veškerou rodičovskou pozornost.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj dětské řeči krok za krokem

166 Kč
133 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
rodina a dítě
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
rodina a dítě
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Na cestě za dítětem - 11%
Kniha poskytuje vyčerpávající a hlavně velmi osobní pohled na mentální, emocionální a somatické problémy spojené s nenaplňujícím se rodičovstvím.
rodina a dítě

Na cestě za dítětem

270 Kč
240 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
rodina a dítě
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 881 - 890 z 907 položek
<< < 1 .. 87 88 89 90 91 > >>