Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sociologie

Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
sociologie
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Sociologie zločinu - 20%
(1x)
Kniha se zabývá deviací v sociologickém slova smyslu. Proč se lidé chovají jinak, než se od nich očekává, a jaké to má příčiny? Co je normální? Co je skutečně přestupek a co zločin? Jak se může společnost bránit a jak má delikventy trestat?
sociologie
Ukázky

Sociologie zločinu

176 Kč
141 Kč
Soudobá sociologická teorie - 20%
Kniha se nevěnuje teoretizování o společnosti jako takové, ale přináší pojednání o vybraných teoriích a teoreticích, kteří zásadním způsobem přispěli k rozvoji sociologického myšlení.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologická teorie

271 Kč
217 Kč
Soudobá sociologie IV. - 20%
Čtvrtý svazek učebních textů ze soudobé sociologie.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologie IV.

210 Kč
168 Kč
Subkultury mládeže - 20%
Kniha přináší podrobnou analýzu vybraných subkultur mládeže. Text vychází z teoretického i metodologického ukotvení tématu a definuje základní pojmy: mládež, kultura, subkultura, scéna, životní styl, hnutí a další.
sociologie
Ukázky

Subkultury mládeže

327 Kč
262 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
sociologie
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
sociologie
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Sociologie literatury - 20%
Sociologie literatury představuje ojedinělou práci v české literárněvědné produkci 20. století. Text byl původně vydán jako cyklostyl v omezeném počtu jednotlivých exemplářů, které dnes nejsou dostupné širší čtenářské veřejnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologie literatury

195 Kč
156 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
sociologie
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 82 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>