Nejprodávanější tituly v roce 2019
první stupeň

Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
první stupeň

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

první stupeň

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Jednou budeš Arab - 11%
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
první stupeň
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
360 Kč
Maxipes Fík - 11%
Komiksové příběhy maxipsa Fíka a holčičky Áji.
první stupeň

Maxipes Fík

179 Kč
159 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
první stupeň

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
první stupeň

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
první stupeň
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Petr Pan - 11%
(2x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

první stupeň

Petr Pan

332 Kč
295 Kč
Anděl v kulichu - 11%
(1x)
Vydejte se do kraje Vánoc tak krásných, jaké bývaly jen ve vašem dětství. Nadčasové příběhy Otfrieda Preusslera, rodáka z Liberce, se jistě dotknou srdcí malých i velkých čtenářů.

první stupeň

Anděl v kulichu

206 Kč
183 Kč
Majda Čmuchalová: Kletba zhýčkaného pudla - 11%

Devítiletá Majda Čmuchalová a její kolegyně z detektivní kanceláře Holky čmuchalky o sobě rády prohlašují, že pro ně není žádná záhada příliš záhadná a žádný problém příliš zapeklitý.

první stupeň

Majda Čmuchalová: Kletba zhýčkaného pudla

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 530 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 53 > >>