Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2019

Kovy - Ovšem
(3x)

Ze života za kamerou. Bez filtrů. Bez scénáře. O všem. Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

Kovy - Ovšem

296 Kč
Selfies
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Všechna sláva
Na Grega toho začíná být trochu moc. Všechna sláva polní tráva! Nebo ne? To se Greg brzy dozví v jedenáctém dobrodružství.

Všechna sláva

206 Kč
Muž z vysokého zámku
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
Praha neznámá
(4x)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do „Zlaté uličky“ ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné.

Praha neznámá

359 Kč
Album etud 2
Výběr etud pro třetí stupeň technické vyspělosti provedly naše osvědčené klavírní pedagožky. Svazek obsahuje 37 cvičení autorů jako Czerny, Lemoine či Duvernoy včetně etud z klavírní školy Zdeňka Fibicha a Jana Maláta.

Album etud 2

161 Kč
Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

Zóna

26 Kč
Arnyho dílna
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
Koralina
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...

Koralina

287 Kč
Příspěvek k dějinám radosti
(2x)
Sex, Edvard Beneš a nezávislost vlaštovek v novém groteskním románu jedné z nejvýraznějších autorek současné české literatury.

Příspěvek k dějinám radosti

359 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>