Nejprodávanější tituly v roce 2019
psi

Jezevčík - 11%
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
103 Kč
Restartujte svého psa - 11%
Dejte svému psovi druhou šanci na prvotřídní život!
psi

Restartujte svého psa

359 Kč
319 Kč
Australský ovčák - 11%
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
559 Kč
Krmení psů (nejen) molossoidních plemen - 11%

Tato kniha o krmení psů je nepostradatelnou příručkou pro každého, kdo chce mít skutečně zdravého psa. Kapitoly jsou rozděleny prakticky na věk štěněčí, krmení mladého psa, psa dospělého, krmení březí feny, závěr je věnován krmení starého psa.

psi

Krmení psů (nejen) molossoidních plemen

297 Kč
264 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Pes
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svým pejskem: můžete si v ní zaznamenávat psí kusy a rošťárny od prvního dne, kdy se u vás doma objevil. Kniha nabízí dostatek místa na vlepení fotografií vašeho kamaráda...
psi

Pes

89 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
psi

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Stříhání a trimování psů - 11%
Nejnovější, sedmé vydání této spolehlivé příručky pro psí kadeřníky, ale i zapálené chovatele, majitele a vystavovatele bylo kompletně přepracováno a graficky upraveno pro větší přehlednost.
psi

Stříhání a trimování psů

242 Kč
215 Kč
To je moje! - 11%
Příručka vám poradí nejen to, jak pozitivními metodami řešit agresivní chování psa spojené s přílišným hlídáním zdrojů, ale i to, jak tento problém rozeznat a jak mu přecházet.
psi

To je moje!

179 Kč
159 Kč
V životě je spousta věci zadarmo - 11%
Jednou ze základních myšlenek, ze kterých tyto metody vycházejí, je, že "nic v životě není zadarmo", tedy že každou odměnu, ať už má jakoukoli podobu, si musí pes napřed zasloužit.
psi

V životě je spousta věci zadarmo

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 94 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>