Nejprodávanější Kniha v roce 2019
humor

Velká kniha čůrání
(5x)
Kreslená encyklopedie čůrání pro malé i velké.
humor

Velká kniha čůrání

176 Kč
O dětech
Kdo by neznal slavné ilustrace k Mikulášovým patáliím? Francouzský kreslíř Jean-Jacques Sempé není ale autorem pouze těchto ilustrací. Jeho dílo je mnohovrstevné a jeho nejrozsáhlejší část tvoří vtipy a karikatury.
humor

O dětech

179 Kč
Ajťák vrací úder
Pokračování úspěšné knihy Z deníku ajťáka. Ucelená próza s překvapivým příběhem.
humor

Ajťák vrací úder

242 Kč
Dělám si to sám
(2x)
Sedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral.
humor

Dělám si to sám

215 Kč
Opráski sčeskí historje
Karetní hra s motivy postav a událostí oblíbeného komixu Opráski sčeskí historje opravdu zahýbá dějinami. Ve hře bojuješ o události z české historie. V ruce máš postavy, které vykládáš do svého týmu a nejsilnější z týmů vyhrává.
humor

Opráski sčeskí historje

539 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Další příběhy nečekaných konců
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
Biomanželka
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let.
humor

Biomanželka

251 Kč
Garfield slaví večeři  č. 53
Další nadílka garfieldovských stripů. Slavný kocour už překročil padesátku a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo zábavnosti.
humor

Garfield slaví večeři č. 53

134 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 350 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 35 > >>