Nejprodávanější tituly - leden 2020

Sto studentských revolucí
Kniha přináší přímá svědectví studentů o událostech 17. listopadu 1989 na Národní třídě, o studenstké stávce, ale také jejich vzpomínky na život za socialismu.

Sto studentských revolucí

801 Kč
Stříbrná cesta
(3x)
Stříbrná cesta je mimořádně úspěšný debut mladé švédské autorky (jen ve Švédsku se za jediný rok prodalo téměř 300 000 výtisků!), za který získala nejen ocenění pro nejlepší krimi roku, ale i prestižní Glass Key.

Stříbrná cesta

314 Kč
Svatojánská noc
(1x)
Eliadova románová freska je dokonalým příkladem toho, jak dialektika posvátného a světského, která je úhelným kamenem autorovy fenomenologie náboženství, funguje v kontextu prozaického díla.

Svatojánská noc

716 Kč
Světci - Paměti lovce monster 3
„Tady jsi v New Orleans.“ Tuhle mantru Chad Gardenier slýchá od chvíle, co ve městě začal pracovat. V New Orleans je všechno jiné - jídlo, klima, monstra a donedávna i agenti UPKM.

Světci - Paměti lovce monster 3

269 Kč
Světlo ženy
(2x)

Vášnivá oslava lásky, oné zvláštní "třetí dimenze", kterou je pro muž a ženu život v páru Náhoda svede na pařížské ulici dohromady dvě hluboce zarmoucené bytosti – muže a ženu.

Ukázky

Světlo ženy

189 Kč
Štěstí jistě přijde
Po téměř deseti letech vítáme nový soubor veršů básnířky, která se v ozvucích své poslední sbírky ještě zčásti vrací ke svým starým „interiérovým“ tématům. Rodina, ženská rodová linie, vztahy.

Štěstí jistě přijde

179 Kč
Tajemné stezky - Barokní krajinou Kladského pomezí
Kladsko – kdysi nedílná součást Českého království, poté po různých válkách a mírových ujednáních nejprve pruské, poté německé a v současnosti polské – je nádhernou zemí.

Tajemné stezky - Barokní krajinou Kladského pomezí

296 Kč
Těhotná panna
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
Ten den – 17. listopad 1989
Kniha Ten den – 17. listopad 1989 má současným čtenářům umožnit toto zásadní datum „zažít“ alespoň zprostředkovaně. Věříme, že tak dokážeme toto výročí zpřítomnit a přiblížit dnešku odkaz revolučních dnů.
Ukázky

Ten den – 17. listopad 1989

333 Kč
Teorie vraždy
(5x)
Bioinformatik a lovec sériových vrahů Theo Cray dostane od FBI neoficiální nabídku vyšetřit podivnou dvojnásobnou vraždu. Došlo k ní na místě, kde zabiják, kterého Theo odhalil dříve, pohřbíval své oběti.

Teorie vraždy

341 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100