Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
medicína

Psychologie smysluplnosti existence - 20%
Na českém trhu bezkonkurenční kniha zpracovává v současné době velmi diskutované téma otázky smysluplnosti existence člověka. Autor předkládá tuto knihu všem, kterým není lhostejný smysl našich aktivit.
medicína
Ukázky

Psychologie smysluplnosti existence

246 Kč
197 Kč
Rekonstrukce prsu po mastektomii - 20%
Autoři popisují nejčastěji používané chirurgické metody rekonstrukce prsu za použití jak implantátů, tak vlastní živé tkáně. Vycházejí především z vlastních zkušeností a podmínek zdravotní péče v České republice.
medicína
Ukázky

Rekonstrukce prsu po mastektomii

365 Kč
292 Kč
Lékařský výzkum a etika - 20%
V době, kdy se problematika výzkumu ocitá v centru medicínského dění a mění se tradiční vztah lékaře a jeho nemocného ve vztah výzkumníka a subjekt výzkumu, je nanejvýš urgentní věnovat pozornost možným etickým úskalím výzkumu.
medicína
Ukázky

Lékařský výzkum a etika

144 Kč
115 Kč
První pomoc v psychiatrii - 20%
Jednou z hlavních zásad v medicíne je rozpoznat zdravotní poruchu co nejdříve a co nejdříve provést terapeutický zásah. Stejně tak je tomu i v psychiatrii, kde je však situace poněkud složitější.
medicína
Ukázky

První pomoc v psychiatrii

220 Kč
176 Kč
Somatizace a funkční poruchy - 20%
Publikace překlenuje současnou mezeru v našich znalostech o potřebném léčebném postupu tam, kde se uváděné zdravotní poruchy považují za orgánově nevysvětlené tělesné potíže.
medicína
Ukázky

Somatizace a funkční poruchy

254 Kč
203 Kč
Soudně lékařská a medicínsko-právní problematika v praxi - 20%
Kniha poskytuje základní poznatky ve zdravotnicky velmi důležitém oboru a spolu s ním úzce spjaté legislativní a medicínsko-právní problematice. Jejich znalost je v moderním a právním státě zcela nezbytná nejen při vlastním výkonu zdravotní péče.
medicína
Ukázky

Soudně lékařská a medicínsko-právní problematika v praxi

310 Kč
248 Kč
Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče - 20%
Publikace seznamuje střední zdravotnické pracovníky s odbornými a právními problémy, které tuto činnost provázejí a poukazuje na odpovědnost, která následuje při pochybení.
medicína
Ukázky

Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12