Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
historie a fakta

Padrino Krejčíř – Afričan - 20%
(3x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
historie a fakta
Ukázky

Padrino Krejčíř – Afričan

199 Kč
159 Kč
V zajetí džungle - 20%
Historická práce se věnuje vojenským konfliktům na území Vietnamu v 2. pol. 20. století, které daleko překročily regionální rámec a znamenaly trauma jak pro asijskou, tak pro americkou i evropskou společnost.
historie a fakta
Ukázky

V zajetí džungle

149 Kč
119 Kč
Vlk samotář - 20%
(1x)
V této knize je popsán příběh německého ponorkového esa z druhé světové války Wernera Henkeho, jenž se svou ponorkou U-515 potopil víc plavidel (24 obchodních a 2 válečné lodě), než kterýkoli německý ponorkový velitel v období po září 1942.
historie a fakta
Ukázky

Vlk samotář

99 Kč
79 Kč
Bílá místa našich dějin - 20%
(2x)
Kdybychom posuzovali dějiny očima školního dějepisu, byla by to jen snůška jmen a těžko zapamatovatelných dat. Naštěstí existují ještě jedny dějiny, dějiny plné vzrušujících a záhadných příběhů.
historie a fakta
Ukázky

Bílá místa našich dějin

149 Kč
119 Kč
Deník stíhače - 20%
Deník stíhače Stanislava Fejfara patří mezi autentické výpovědi boje českého pilota ve 2. světové vákce a síla jeho pravdivosti z něj činí vskutku mimořádné svědectví.
historie a fakta
Ukázky

Deník stíhače

149 Kč
119 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
historie a fakta
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

historie a fakta
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - 20%
(1x)
Kniha je zasvěcena historickému, uměleckému a duchovnímu odkazu starověkého Egypta. Prostřednictvím chronologicky uspořádaného textu jsou osvětlovány hlavní historické události, kulturní a společenské procesy i náboženská (magická a duchovní) přesvědčení.
historie a fakta
Ukázky

Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce

299 Kč
239 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
historie a fakta
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Můj život s Reinhardem - 20%
(1x)
V roce 1976 byla vydaná v Německu velmi osobně napsaná kniha vzpomínek Liny Heydrichové, kde si připomíná nejdůležitější milníky svého života a zároveň odhaluje, jaké to bylo být manželkou Reinharda Heydricha.
historie a fakta
Ukázky

Můj život s Reinhardem

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 157 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>