Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Zvony Londýna
(1x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
Ukázky

Zvony Londýna

198 Kč
Jsi tam, brácho?
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Oběť 2117
(8x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
Ukázky

Oběť 2117

249 Kč
Tiché roky
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
Chirurg
(14x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

249 Kč
Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
Ukázky

Nůž

389 Kč
Kronika zániku Evropy
(15x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
Ukázky

Kronika zániku Evropy

349 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
Milionářova rukojmí
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>