Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
ostatní

Mezinárodní cestovní ruch - 20%
Publikace jako jediná na českém trhu přináší komplexní pohled na problematiku mezinárodního turismu. Je určena studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, institucím zabývajícím se rozvojem turismu.
ostatní
Ukázky

Mezinárodní cestovní ruch

237 Kč
190 Kč
Paličkování II - 20%
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
ostatní
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
203 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
ostatní
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
ostatní
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Vinařem v Africe i leckde jinde - 20%
Autorova první samostatné knížka je vzácná a ojedinělá spojením cestopisného rozměru s vinařskou tematikou.
ostatní
Ukázky

Vinařem v Africe i leckde jinde

100 Kč
80 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
ostatní
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Paličkování - 20%
Vydejte se s námi po cestě za paličkovanou krajkou a pod vedením zkušené lektorky, objevte půvab a magickou krásu této tradiční textilní techniky.
ostatní
Ukázky

Paličkování

254 Kč
203 Kč
Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
ostatní
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
ostatní
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Tvůrčí psaní 3 - 20%
Tvůrčí psaní pro každého III je dalším z titulů, který navazuje na úspěšnou řadu učebnic "TVŮRČÍ PSANÍ PRO KAŽDÉHO" a tentokrát se zaměřuje na tvůrčí psaní pro televizi.
ostatní
Ukázky

Tvůrčí psaní 3

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 211 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>