Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
přírodní vědy

Genialita vtákov - 20%
(1x)
Ako to, že vtáky vycítia blížiacu sa búrku, o ktorej zatiaľ my nemáme ani tušenia? Vďaka akej navigácii dokážu trafit do miest vzdialených tisíce kilometrov, kde nikdy predtým neboli?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita vtákov

398 Kč
318 Kč
Hádej, hádej, hadači - 20%
(1x)
Knížka z legendární edice OKO obsahuje téměř 200 vybraných hádanek, kreslených a jiných úloh a úkolů z matematiky, které zábavným způsobem bystří vtip a úsudek. Je uspořádána do tří částí podle obtížnosti příkladů a pro kontrolu uvádí závěrem jejich řešení a výsledky. I matematika může být zábava!
přírodní vědy
Ukázky

Hádej, hádej, hadači

149 Kč
119 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Jak pozorovat ptáky - 20%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pozorovat ptáky

269 Kč
215 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

přírodní vědy
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Božská proporce v geometrii a v číslech - 20%

Kniha švýcarského autora Léonarda Ribordyho Božská proporce v geometrii a v číslech podává přístupnou a čtenářsky atraktivní formou zasvěcený výklad pythagorejské filozofie čísel v hlubších symbolických souvislostech.

přírodní vědy
Ukázky

Božská proporce v geometrii a v číslech

399 Kč
319 Kč
Matematický vesmír - 20%
(2x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy
Ukázky

Matematický vesmír

299 Kč
239 Kč
Pravítko a kružítko - 20%
(1x)
Tato unikátní kniha ukazuje, jak jsou geometrické konstrukce, užívané umělci, řemeslníky či architekty po staletí, nejen užitečné, ale i elegantní. Vstupte do světa geometrie bez měření.
přírodní vědy
Ukázky

Pravítko a kružítko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>