Nejprodávanější Kniha - leden 2020
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa
(1x)
Kniha pro všechny majitele psů, kteří chtějí vědět, jak se o svého čtyřnohého miláčka správně starat a jak z něj vychovat poslušného a spokojeného společníka od uznávané cvičitelky psů Kyry Sundanceové.
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa

242 Kč
Výchova psa
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
Co nám říká pes?
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
Trénink je v hlavě
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Ďuriče
Praktická publikace věnovaná problematice chovu všech plemenných typů honičů, jejich výchově, přípravě a výcviku na pracovní využití chovateli a myslivci.
psi

Ďuriče

248 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Poslušnost i bez vodítka
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
psi

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
Pozitivní metody výchovy psa
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>