Nejprodávanější Kniha - leden 2020
zoologie

Malý přírodovědec - Příručka - 48%
Kniha si klade za cíl přiblížit dětem změny ročních období. Prolistuj stránky a přečti si, kde a kdy můžeš nejlépe pozorovat zvířata, rostliny a přírodní úkazy.
zoologie

Malý přírodovědec - Příručka

224 Kč
116 Kč
Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš
Je jedno, jak dlouho o tom člověk sní a jak dobře se na to připraví – první setkání s velrybou nebo s delfínem je pro každého jedinečným zážitkem, který se vám nesmazatelně zapíše do duše.
zoologie
Ukázky

Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš

89 Kč
Příroda České republiky - 10%
Úvod knihy pojednává o životním prostředí živočichů na našem území, o nepůvodních druzích a jejich významu, o druzích žijících s člověkem, o praktickém významu živočichů, problematice jejich ochrany a systematickém členění.
zoologie

Příroda České republiky

527 Kč
476 Kč
Ptáci v parcích a zahradách
Kde žijí lidé, žijí i ptáci. A z tohoto soužití mají obě strany prospěch. Ptáci mohou využít budovy, zahrady či parky k hnízdění a v zimě od lidí dostávají potravu, lidé se zase mohou těšit z milé ptačí společnosti.
zoologie

Ptáci v parcích a zahradách

179 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
zoologie
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Šelmy a jejich chov - 11%
V další knize z úspěšné série "Artia" seznamuje autorka - dlouholetá ředitelka zoologické zahrady ve Dvoře Králové - RNDr. Dana Holečková čtenáře s životem šelem v přírodě, kde a jak žijí, jak loví a čím se živí, jak vychovávají svá mláďata , ...
zoologie

Šelmy a jejich chov

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2