Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
romány

Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Sekaná s malinama - 20%
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
romány
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
151 Kč
Hodinky od Ašera - 20%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
119 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Sběratel sněhu - 20%
(6x)

Literární sonda do životů z periferie společnosti Dominik opatrně sbírá sníh do sáčku, aby v mrazáku uchoval jeho přítomnost. Jenže ta je stejně prchavá jako život špinavého kluka, kterého Dominik vídá jako zjevení každou noc u postele, majitelky starého deníku i všech, kteří kdysi obývali budějovický lágr.

romány
Ukázky

Sběratel sněhu

269 Kč
215 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Faraonův soud - 20%
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
159 Kč
Odsouzené město - 20%
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
romány
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
167 Kč
Strážkyně domácího krbu - 20%
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány
Ukázky

Strážkyně domácího krbu

139 Kč
111 Kč
Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>