Nejprodávanější Kniha - leden 2020
výchova a rodina

(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič - 11%
Knížka je pro všechny budoucí i stávající rodiče i další dospělé, protože jsme všichni i děti svých rodičů. Často ani nechápeme, co a proč se nám v životě děje.
výchova a rodina

(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič

329 Kč
292 Kč
Co je nového ve vzdělávání - 11%
(1x)
Zapomeňte na tu poslední i všechny příští nepovedené reformy školství. Co může za problémy, které dnes pozorujeme ve vzdělávacím systému?
výchova a rodina

Co je nového ve vzdělávání

216 Kč
192 Kč
Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
výchova a rodina

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Rozbouřený mozek - 11%
Puberta dává často zabrat dospívajícím dětem i jejich rodičům. Daniel J. Siegel, zakladatel oboru interpersonální neurobiologie, přichází ve své další knize s novým pohledem na toto „nesnesitelné“ období.
výchova a rodina

Rozbouřený mozek

314 Kč
279 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Po dobrém, nebo po zlém? - 11%
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém".
výchova a rodina

Po dobrém, nebo po zlém?

179 Kč
159 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
výchova a rodina

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
výchova a rodina

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
(Re)design rodiny pro 21. století - 11%
Účinná řešení pro nejčastější situace, které vás s dětmi čekají od miminek až po jejich samostatnost. Ověřeno rodinou, kterou prošlo 30 dětí v různých životních situacích a zdůvodněno současnými poznatky o fungování mozku.
výchova a rodina

(Re)design rodiny pro 21. století

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>