Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
cestopisy

Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
cestopisy
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Sloni žijí do sta let - 20%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy
Ukázky

Sloni žijí do sta let

219 Kč
175 Kč
Třicet let na zlatém severu - 20%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
cestopisy
Ukázky

Třicet let na zlatém severu

229 Kč
183 Kč
Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské - 20%
(1x)
Knižní podoba cestopisných reportáží, které byly vysílány před několika lety v České televizi a sloupků v časopise Šťastný Jim. Knížka Haliny Pawlowské není průvodcem v pravém slova smyslu, není to cestovatelský deník. Nabízí vám své vzpomínky, střípky svých poznatků, fakta, která pro ni byla nová, a taky místa, která by se vám mohla zalíbit.
cestopisy
Ukázky

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské

199 Kč
159 Kč
2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestopisy
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2