Nejprodávanější Kniha - leden 2020
dospívající mládež

Královna Marie Terezie - 11%
Třísté výročí narození královny Marie Terezie oslavujeme speciálním vydáním. V této krásné vázané knize najdete oba Bářiny příběhy, které v době Marie Terezie zažila, a jako bonus také královnin rodokmen a doslov.
dospívající mládež

Královna Marie Terezie

314 Kč
279 Kč
Útěk za láskou - 11%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
dospívající mládež

Útěk za láskou

224 Kč
199 Kč
Proroctví - 11%
(2x)
Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná! Fantasy pro děti a mládež.
dospívající mládež

Proroctví

359 Kč
319 Kč
Rudá jako rubín - 6%
(2x)
Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Literatura pro dívky od 12 let.
dospívající mládež

Rudá jako rubín

339 Kč
319 Kč
Císař Nihon-Džinu - 11%
(3x)
Chronologicky desátá kniha fantasy série příběhů o Willovi a jeho přátelích z hradu Redmontu.
dospívající mládež

Císař Nihon-Džinu

314 Kč
279 Kč
Návrat s plnou parádou - 6%
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
dospívající mládež

Návrat s plnou parádou

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2