Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
sci-fi a fantasy

Kouzelní poníci - Velké přání - 20%

Druhý díl kouzelné série pro malé čtenářky plný magie, přátelství a krásných poníků. Marcie netouží po ničem jiném víc, než po vlastním poníkovi. Už nedoufá, že by se jí její velké přání mohlo splnit, když potká Oriona.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelní poníci - Velké přání

119 Kč
95 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>