Nejprodávanější tituly - leden 2020

Odložený život
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.

Odložený život

323 Kč
Kanibal z Nine Elms
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Možnosti milostného románu
(10x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
Ukázky

Možnosti milostného románu

386 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Smrtící bílá
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
Hudba v číslech, čísla v hudbě
(1x)
Eli Maor se ve své knize věnuje vztahům mezi matematikou a hudbou. Nejednou čtenáři osvětlí řadu překvapivých detailů, když zkoumá, jak lze uplatnit matematický aparát v hudbě i naopak.

Hudba v číslech, čísla v hudbě

223 Kč
Milionářova rukojmí
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
Teorie podivnosti
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
Bakly – Armáda
Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu.

Bakly – Armáda

323 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>