Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
erotika

swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Leonora a Klementina - 20%
Tři kapitoly z Filozofického románu věhlasného a celou svou tvorbou značně rozporuplného francouzského spisovatele a filozofa, předchůdce prokletých básníků a surrealistů. Ctnostné dívky ve spárech spodiny společnosti a zvrhlé inkvizice.
erotika
Ukázky

Leonora a Klementina

49 Kč
39 Kč
Hříšné vášně - 20%
Hříšné vášně, dílo neznámého autora, pojednávají o skupině mladých aristokratů obojího pohlaví, kteří tráví kratochvilný čas na návštěvě u markýze v loveckém zámečku.
erotika
Ukázky

Hříšné vášně

50 Kč
40 Kč
Julietta čili Slasti neřesti - 20%
Hrdinka této Sadovy prózy je ženským zosobněním zla. Po odchodu z kláštera se na francouzském dvoře se stává temnou bakchantkou, která praktikuje surové sexuální násilí a libuje si v děsivých zločinech. Zlo je zde obsesí a ctnost je nelidsky trestána.
erotika
Ukázky

Julietta čili Slasti neřesti

50 Kč
40 Kč
Lesbianky - 20%
Kniha Lesbianky, divadelní hra či novela v rychle plynoucí dialogické řeči, zcela plní očekávání vyvolaná svým titulem.
erotika
Ukázky

Lesbianky

50 Kč
40 Kč
Rudá pohovka - 20%
Děj erotické novelky vypráví humorný, napůl galantní a napůl pohádkový, orientem inspirovaný příběh o mladíkovi, jenž doslova „na sobě“ zažívá nespočet erotických eskapád.
erotika
Ukázky

Rudá pohovka

50 Kč
40 Kč
Sbírka motýlů - 20%
Sbírka motýlů je příběh o tom, co ženy skutečně prožívají, o tom, jaké jsou jejich sny a o čem se stydí mluvit. Vychutnejte si svoje nejintimnější fantazie (a nejen je), plnými doušky.
erotika
Ukázky

Sbírka motýlů

99 Kč
79 Kč
Sodoma - 20%
Alegorická divadelní hra Sodoma, nazývaná nejobscénnější divadelní hrou, která kdy byla napsána.
erotika
Ukázky

Sodoma

50 Kč
40 Kč
Umění mrdati - 20%
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>