Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
věda a technika

Velorex - 20%
(1x)
Na stránkách této knihy, napsané podle dobových pramenů a vzpomínek pamětníků, ožívají téměř hrabalovské životní osudy konstruktérů Velorexu i neuvěřitelné peripetie jeho výroby.
věda a technika
Ukázky

Velorex

280 Kč
224 Kč
Za volantem s Karlem Čapkem - 20%
Autovraždy, Dobrý stroj, Řidič uličník: Karel Čapek napsal o dopravě a zvláště o automobilech řadu velmi vtipných a čtivých statí. Po náročných rešerších vznikla první část unikátní publikace, představující umělce jako motoristu teoretika i praktika.
věda a technika
Ukázky

Za volantem s Karlem Čapkem

209 Kč
167 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
věda a technika
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Automobily Škoda Roomster - 20%
Kniha o Roomsteru, který je přelomový i pro samotnou firmu Škoda, přiblíží řadu osobitých a technických řešení a zajímavostí - mlhovky s funkcí Corner, světlomety s aktivním systémem natáčení.
věda a technika
Ukázky

Automobily Škoda Roomster

297 Kč
238 Kč
Automobilová paliva - 20%
Čtenáři, kteří jak ve své profesi, tak v rámci svých zájmů pracují s palivy (motoristé zajímající se o vlastnosti paliv a vývoj v této oblasti, pracovníci čerpacích stanic a autoservisů, studenti a další) získají velké množství informací.
věda a technika
Ukázky

Automobilová paliva

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3