Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2020
rodina a dítě

Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
rodina a dítě
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
První úkoly pro děti od 3 let - 11%
Tato kniha obsahuje ucelený program předškolního vyučování a je určena pro všechny děti, které se chtějí dobře připravit na školní docházku.
rodina a dítě

První úkoly pro děti od 3 let

269 Kč
239 Kč
Těhotenství a mateřství - 11%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
rodina a dítě

Těhotenství a mateřství

431 Kč
383 Kč
Vaříme pro miminka - 11%
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
rodina a dítě

Vaříme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Děti potřebují hranice - 11%
Jak se vyhnout trvalému stresu ve výchově a přitom neupadnout do autoritářství, ukazuje zkušený rodinný poradce na mnoha příkladech.
rodina a dítě

Děti potřebují hranice

194 Kč
172 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

rodina a dítě
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
rodina a dítě

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
rodina a dítě

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 220 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>