Nejprodávanější Kniha - leden 2020
komiksy

Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

komiksy

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Marie Terezie a její Habsburkové - 11%
Dobře vládnout nemusí jen muži. A já jsem jediná žena, která kdy usedla na český trůn. Od dětství jsem se připravovala, že budu královnou. Přesvědčila jsem všechny, kteří o mně pochybovali, že na to mám.
komiksy

Marie Terezie a její Habsburkové

359 Kč
319 Kč
Ubulená hromádka štěstí - 11%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
komiksy

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
159 Kč
Velký mokrý balónek - 11%
(1x)
Když si Matildina mladší sestra Klementina postaví hlavu a prohlásí, že do deště zkrátka nejde, Matilda sama sobe určí téměř nedosažitelný cíl: ukázat Klemce, že i promoklá a rozmáčená sobota je pořád ta skvělá sobota a má mnoho předností.
komiksy

Velký mokrý balónek

133 Kč
118 Kč
Vrabec - 11%
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
komiksy

Vrabec

260 Kč
231 Kč
Dospělost je mýtus - 11%
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
komiksy

Dospělost je mýtus

179 Kč
159 Kč
Plants vs. Zombies: Garden Warfare - 11%

Zombie jsou zase tady! A tentokrát s roboty! Komiks podle oblíbené videohry líčí příběh, který vyústil v Garden Warfare 2! Jak začala Zombossifikace městečka?

komiksy

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

179 Kč
159 Kč
Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
komiksy

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Simpsonovi: Koblihová kalamita - 11%
Zbrusu nové příběhy slavné žluté rodinky. Homer Simpson si bude hledat novou práci... a stane se třeba i ředitelem základní školy či šéfem Sádelníkových koblih.
komiksy

Simpsonovi: Koblihová kalamita

269 Kč
239 Kč
Velká zlobivá kniha Barta Simpsona - 11%

Souborné vydání dalších čtyř sešitů Barta Simpsona. Tohle si přece nemůžete nechat ujít!

komiksy

Velká zlobivá kniha Barta Simpsona

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>