Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
podle věku

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
podle věku
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
podle věku
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
podle věku
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
podle věku
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

podle věku
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
podle věku
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Začátečník na cestách - 20%
Chcete cestovat a domluvit se anglicky? Víte, co byste řekli česky, ale anglicky nevíte jak? Není to vždy lehké, a proto je zde 50 jednoduchých a praktických rozhovorů pro začátečníky...
podle věku
Ukázky

Začátečník na cestách

139 Kč
111 Kč
Začínáme s italštinou - 20%
Seznamte se hravou formou s italštinou a poznejte blíže obyvatele Apeninského poloostrova a jejich kulturu. * Naučte se základní slova a výrazy. * Obohaťte si slovní zásobu pomocí cvičení a zábavných her. * Osvojte si nejdůležitější pravidla výslovnosti.
podle věku
Ukázky

Začínáme s italštinou

189 Kč
151 Kč
Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé - 20%
Chcete se zlepšit v anglické konverzaci? Být pohotovější v anglické komunikaci? Naučte se stovky praktických otázek a odpovědí. Bez vysvětlování. Bez pouček. Všechna použitá slovíčka jsou přeložena do češtiny. Výslovnost je upravená pro Čechy.
podle věku
Ukázky

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

99 Kč
79 Kč
Morfologie současné angličtiny - 20%
Sbírka příkladů a cvičení pro pokročilé studenty angličtiny.
podle věku
Ukázky

Morfologie současné angličtiny

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>