Nejprodávanější Kniha - leden 2020
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
101 dní ve vztahu - 11%
Věříme, že to, na co upřete pozornost, se začne objevovat ve vašem životě. A platí to i o partnerském vztahu. V podstatě máte dvě možnosti. Buď se zaměříte na pozitivní stránky svého partnera či partnerky, nebo budete vnímat převážně to, co vám vadí.
partnerství

101 dní ve vztahu

281 Kč
250 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Jsem z tebe nemocný - 11%
Uznávaný autor Kurt Tepperwein se ponejprv, v prvním dílu knihy, zabývá významem vztahů, abychom pochopili, jak souvisejí se zdravím a jaký smysl mají. Ve vztazích se toho hodně učíme, jelikož nám jsou pověstným zrcadlem.
partnerství

Jsem z tebe nemocný

268 Kč
238 Kč
Pečujte o svůj vztah - 11%
Cesta k pozitivní změně partnerského vztahu nepřináší žádný zázračný návod na štěstí, ale pracuje s tím, co má dvojice stále ještě k dispozici a může to změnit. Autor poskytuje cenné rady, jak rozpadu vztahů předcházet, nikoli řešit jeho následky...
partnerství

Pečujte o svůj vztah

293 Kč
260 Kč
Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Get the Louk: # je to na tobě - 11%
Tohle není tutoriál! Žádné návody, instrukce či hotová řešení. Líčení nemá pevně daná pravidla, tak se nebojte vyzkoušet zdánlivě nemožné!
partnerství

Get the Louk: # je to na tobě

269 Kč
239 Kč
Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerství

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Taková normální oběť - 11%
Sevřeni v náruči oběti si připadáme bezcenní, nemilovaní, neschopní a nezajímaví. Trpíme často vysokým stupněm citové závislosti, depresemi, nejistotou, úzkostmi, strachem a často se nedokážeme rozhodnout tam, kde to pro jiné není problém.
partnerství

Taková normální oběť

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>