Nejprodávanější hudba - leden 2020
hudba

Loutky
Skupina Škwor se na svém čtvrtém řadovém albu dobrala pozice, po níž prahne drtivá většina jejích souputníků. Album Loutky potvrzuje, že dostavěla svůj charakteristický zvuk a současně potvrdila jeho funkčnost.
hudba

Loutky

267 Kč
Na Měsíc
Debutové album všestranného muzikanta, které koprodukoval Kenny Rough a na kterém hostuje i hiphopová hvězda Paulie Garand nebo slovenská rapová senzace Matys. Čekejte moderní pop s ambicemi oslovit širší spektrum posluchačů.
hudba

Na Měsíc

287 Kč
Nedokončené
Písničkář Jiří Smrž rozhodně nepatří k autorům, kteří by pravidelně rozmazlovali své posluchače novými nahrávkami. Naopak, na Smrže se obvykle dost dlouho čeká. Znalce tedy nepřekvapí, že čtvrté řadové album vychází šest let po předchozícH.
hudba

Nedokončené

270 Kč
Perpetuum Promile
Šestá řadová deska Prago Union nabízí pravidelnou dávku humoru a špinavých beatů. Kato je znovu ve skvělé formě a žongluje se slovy, hraje si s jejich významem a mění kontext nejrůznějších frází jako nikdo jiný u nás.
hudba

Perpetuum Promile

287 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
hudba

Pošli to tam!

674 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
hudba

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Rub a líc
Druhé album zpěváka, který reprezentuje novou tvář českého popu. Je jednou z nejvýraznějších postav nastupující generace hudebníků, která žije on-line, je aktivní na sociálních sítích a oslovuje desítky až stovky tisíc posluchačů.
hudba

Rub a líc

287 Kč
Škola písničkou s Žáčkem
Zpěvačka Kristýna Peterková a skladatel a producent Karel Mařík a jejich Škola písničkou jsou zavedenou „značkou“. Ve více jak padesátce základních škol používají učitelé jejich písničky a k nim zpracované pracovní listyke zpestření výuky HV.
hudba

Škola písničkou s Žáčkem

287 Kč
Ta o mně
Lucie Bílá o lásce a radosti ze života – osobitě, emotivně, energicky i něžně.
hudba

Ta o mně

392 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.
hudba

The Wall

836 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>