Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
učebnice

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky - 20%
Váháte, kde napsat i/y nebo mě/mně? Dělá vám problémy psaní čárek před spojkami a, i, ani? Tak právě pro vás jsme dali dohromady mluvnické jevy, ve kterých lidé často chybují, a podívali se na ně trošičku z jiného pohledu. Základní pravidla jsou vysvětlena pomocí mnemotechnických pomůcek, obrázků, básniček, krátkých modelových vět či analogií.
učebnice
Ukázky

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky

149 Kč
119 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
učebnice
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
učebnice
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehledná cvičení ze středoškolského českého jazyka „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice
Ukázky

Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nový český jazyk v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského českého jazyka “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice
Ukázky

Nový český jazyk v kostce pro SŠ

189 Kč
151 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
učebnice
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
učebnice
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

učebnice
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
učebnice
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Začátečník na cestách - 20%
Chcete cestovat a domluvit se anglicky? Víte, co byste řekli česky, ale anglicky nevíte jak? Není to vždy lehké, a proto je zde 50 jednoduchých a praktických rozhovorů pro začátečníky...
učebnice
Ukázky

Začátečník na cestách

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>