Nejprodávanější tituly - leden 2020
světové dějiny

Operation Anthropoid - 20%
The assassination of the Reichsprotektor Reinhard Heydrich became the most important resistance action in Europe during World War II. It was carried out by members of the Czechoslovak army abroad with significant support from the domestic resistance.
světové dějiny
Ukázky

Operation Anthropoid

99 Kč
79 Kč
Tři králové - 11%
(2x)
Josef Balabán, Josef Mašín a Václav Morávek, tři českoslovenští důstojníci, kteří snad nejvýrazněji zasáhli do českého domácího odboje v první polovině druhé světové války.
světové dějiny

Tři králové

403 Kč
358 Kč
Karel IV. - záhady a mysteria - 11%
Od narození Karla IV. uplynulo sedm století a my si tohoto výjimečného panovníka připomínáme jako osobnost, která měla pro rozkvět zemí Koruny české nezpochybnitelný význam.
světové dějiny

Karel IV. - záhady a mysteria

242 Kč
215 Kč
Totální rauš - 11%
(3x)

Strhující jako thriller — první komplexní studie drogové problematiky ve třetí říši. Když Němci v roce 1940 vtrhli do Francie, měli vojáci wehrmachtu k dispozici třicet pět milionů dávek pervitinu.

světové dějiny

Totální rauš

404 Kč
359 Kč
Stručné dějiny českých zemí (korejsky) - 11%
Velmi populární, stručné a přehledné historické minimum českých dějin.
světové dějiny

Stručné dějiny českých zemí (korejsky)

314 Kč
279 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
světové dějiny

Maus

424 Kč
399 Kč
Dějiny Ruska v datech - 11%
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
světové dějiny

Dějiny Ruska v datech

449 Kč
399 Kč
Toulky českou minulostí 12 - 11%
(1x)
12. díl oblíbeného historického cyklu Petra Hory-Hořejše je portrétní galerií největších českých osobností z časů před 1. světovou válkou. Čtenář v ní najde životní příběhy a portréty řady vynikajících českých osobností.
světové dějiny

Toulky českou minulostí 12

377 Kč
335 Kč
Gustáv Husák - 11%
(1x)

Kniha vychází z výzkumu dosud neznámých pramenů z českých, slovenských a ruských archivů i materiálů ze soukromého archivu rodiny Gustáva Husáka. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků, zaměřuje se na Husákův původ a rodinné zázemí, mládí, studia a vstup do Komunistické strany Československa, jeho působení za války a za Slovenského národního povstání, v poválečné politice, jeho odsouzení v procesu se slovenskými „buržoazními nacionalisty“, úspěšně završené úsilí o rehabilitaci a postupný návrat na mocenské výsluní.

světové dějiny
Ukázky

Gustáv Husák

629 Kč
559 Kč
Můj rok 1950 - 11%
Vydejte se zpátky v čase. vítejte v roce 1950.
světové dějiny
Ukázky

Můj rok 1950

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 533 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 54 > >>