Nejprodávanější tituly - leden 2020
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Větrné mlýny se řadí mezi nejstarší technická zařízení. Typické jsou především pro Nizozemí, ale spoustu těchto ojedinělých staveb najdeme i v České republice. Každý mlýn má svou minulost, a někdy i dost dramatickou.
cestování

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Když sob se ženou snídá - 11%
Druhý světový průvodce Haliny Pawlowské Laponsko, Afrika, Rakousko, Vídeň, Španělsko, Kréta, Hollywood a od čerta k ďáblu vás zavedou cestopisy Haliny Pawlowské.
cestování

Když sob se ženou snídá

269 Kč
239 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 11%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
cestování

Utajené hrady a zámky II.

269 Kč
239 Kč
Dominika na cestě Jižní Amerikou - 11%
Metr a půl vysoká Dominika s ještě menší motorkou se vydává sama napříč Jižní Amerikou.
cestování

Dominika na cestě Jižní Amerikou

314 Kč
279 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
cestování
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
cestování
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Zajímavá a záhadná místa na Moravě a ve Slezsku - 20%
Přehled zajímavých a záhadných míst na Moravě a ve Slezsku. V této knize ne například dozvíte o Landeku, kde již v pravěku topili uhlím a Landecké venuši, o Dolních Věstonicích a Věstonické venuši a záhadě kamenných koulí z beskydského lomu Megoňky.
cestování
Ukázky

Zajímavá a záhadná místa na Moravě a ve Slezsku

95 Kč
76 Kč
Zlatá stoka - 11%

"Kdysi živá, dnes mrtvá. Může zase ožít? Netradiční průvodce jihočeskou krajinou."

Dvoudílná modrobílá publikace vás vezme na procházku kolem vodního kanálu Zlatá stoka na Třeboňsku. Prozradí vám příběhy starých mlýnů, alejí a božích muk.

cestování

Zlatá stoka

674 Kč
599 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>