Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
ostatní

Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
ostatní
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
ostatní
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Můj syn terorista - 20%
Teroristy se nestávají jen muslimové. Nikdo není vůči riziku džihádismu imunní. Tato zkušenost může potkat každou rodinu. Ondřej Kundra z Respektu s kolegou Tomášem Lindnerem líčí příběhy Evropanů, kteří odešli bojovat za Islámský stát a v řadě případů tam zemřeli.
ostatní
Ukázky

Můj syn terorista

229 Kč
183 Kč
Život a dílo Vladimíra Solovjova - 20%
Sergej Michajlovič Solovjov byl synovcem Vladimíra Solovjova, nejvýznamnějšího „ruského klasika“, jehož spisy jsou vydávány v cizích jazycích a vliv jeho myšlení dalekosáhlý.
ostatní
Ukázky

Život a dílo Vladimíra Solovjova

270 Kč
216 Kč
30 let cesty ke svobodě. Ale i zpět - 20%
(1x)
Autor v knize podrobuje svému kritickému pohledu uplynulých třicet let od listopadové revoluce.
ostatní
Ukázky

30 let cesty ke svobodě. Ale i zpět

175 Kč
140 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
ostatní
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
ostatní
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Deník japonské manželky - 20%
(2x)
Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka.
ostatní
Ukázky

Deník japonské manželky

189 Kč
151 Kč
Ecce homo Forman - 20%
(2x)
Kniha přináší možnost seznámit se se slavným režisérem očima lidí, kteří měli to štěstí s ním spolupracovat, anebo s ním nějaký čas pobýt napříč dekádami celého jeho života.
ostatní
Ukázky

Ecce homo Forman

329 Kč
263 Kč
Gustáv Husák - 20%
(2x)
Jméno Gustáva Husáka (1913–1991) je nejsilněji spojeno s obdobím normalizace 70. a 80. let, kdy přicházela na svět generace „Husákových dětí“. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků...
ostatní
Ukázky

Gustáv Husák

449 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 211 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>