Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
povídky

Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Povídky zednářské lóže - 20%
(1x)
Jedinečný povídkový soubor Rudyarda Kiplinga, kterého u nás proslavila především jeho Kniha džunglí, otevírá před čtenářem tajemný svět zednářského prostředí, jehož byl Kipling po celý dospělý život součástí...
povídky
Ukázky

Povídky zednářské lóže

119 Kč
95 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
povídky
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
Brněnské povídky - 20%
(1x)
Brněnské povídky tvoří v jeho díle nepochybně jeden z jeho tvůrčích vrcholů. Čím zaujmou okamžitě, je autorova přímo posedlost příběhem, vyprávěním.
povídky
Ukázky

Brněnské povídky

200 Kč
160 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Pravidla směšného chování - 20%
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
118 Kč
Americká žena a jiné povídky - 20%
Dvanáct tematicky různorodých povídek spojuje styl prolínající rovinu reality a imaginace a často až surreálná představivost, pohybující se na hranici snu a skutečnosti.
povídky
Ukázky

Americká žena a jiné povídky

134 Kč
107 Kč
Šaty z igelitu
(3x)

Povídky mladého autora Vratislava Maňáka přinášejí do současné literatury neobvyklý hlas. Jeho texty většinou začínají zcela všedními situacemi a pak se něco stane — čtenář si všimne, že popisovaný děj není úplně obyčejným popisem či vyprávěním.

povídky
Ukázky

Šaty z igelitu

99 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4