Nejprodávanější tituly - leden 2020
svět

Skotsko
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
svět

Skotsko

268 Kč
Toskánsko: peklo i ráj
Plány jedné české rodiny na dovolenou v Toskánsku se obrátí vzhůru nohama v okamžiku, kdy otec vytáhne z hořícího auta italského hraběte a ocitne se v nemocnici.
svět

Toskánsko: peklo i ráj

314 Kč
Znovu Provence
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie.
svět

Znovu Provence

269 Kč
Pomníčky a jejich příběhy
Největší a nejslavnější skupina pomníčků se nachází v Jizerských horách – nejsou však zdaleka jen tam!
svět

Pomníčky a jejich příběhy

224 Kč
Malá Fatra
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. V mape je zachytené územie celej kriváňskej časti Malej Fatry a na západe siaha až po Rajecké Teplice a Hričov, na východe je celý Dolný Kubín a Ružomberok.
svět

Malá Fatra

119 Kč
Marocké království
(1x)
Stručný přehled dějin včetně chronologického výčtu nejdůležitějších historických dat do roku 2015, informace o historických městech, o architektonických památkách, o přírodě a marockém horpodářství.
svět

Marocké království

59 Kč
Pašeráckou stezkou z Tibetu
Autorka popisuje svou dobrodružnou cestu, která spojovala Tibet s Nepálem. Stezka vede v národním parku na čínské straně přes sedlo Nangpa La nedaleko Everestu. Informace o tomto přechodu nejsou, mapy také ne.
svět

Pašeráckou stezkou z Tibetu

206 Kč
Stockholm - inspirace na cesty
Stockholm – hlavní město Švédska – je právem považován za jedno z nejkrásnějších měst světa. Směsice ostrovů, čtvrtí, okrsků a parků vytváří iluzi celé řady jen vzdáleně příbuzných měst, z nichž každé má svou vlastní identitu a své kouzlo.
svět
Ukázky

Stockholm - inspirace na cesty

206 Kč
Thajsko - Průvodce na cesty
Průvodce zajímavě,podrobně a přehledně informuje o nejvýznamnějších turistických cílech této asijské země z hlediska přírodních krás, historie a kulturního vyžití.
svět

Thajsko - Průvodce na cesty

296 Kč
Berlín
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
svět
Ukázky

Berlín

159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>