Nejprodávanější knihy - leden 2020
výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Tajemství výchovy dívek
Zkušený autor a rodinný terapeut přináší neotřelé pohledy a užitečné rady pro rodiče dívek od batolecího věku po dospívání. Citlivě rozebírá vztahy v rodině, vztahy dívek s matkami a s otci, jejich utváření a proměny.
výchova a rodina

Tajemství výchovy dívek

215 Kč
Proč jsou šťastné děti šťastné - 11%
Steve Biddulph ve své praktické a humorně napsané knize nabízí pomoc při komunikaci s dětmi od nejútlejšího věku až do doby dospívání.
výchova a rodina

Proč jsou šťastné děti šťastné

197 Kč
175 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Výchova a zdraví našich dětí - 11%
Kniha pedagogů a lékařů, kteří dokázali uchopit poznatky Rudolfa Steinera v léčebné a výchovné praxi. Sestavil Radomil Hradil.
výchova a rodina

Výchova a zdraví našich dětí

223 Kč
198 Kč
Slyšíte nás? - 11%
V této knize dává autor zaznít hlasům vzdálených a slabých v dnešním propojeném světě, ve kterém stále více závisí na tom, do jaké míry jsou jednotliví členové lidské rodiny schopni respektovat názory a hodnoty odlišné od jejich vlastních.
výchova a rodina

Slyšíte nás?

125 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5