Nejprodávanější tituly - leden 2020
ostatní

Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
ostatní
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Můj boj 1: Smrt v rodině - 20%
(2x)
Přímočarý, upřímný a poctivý – ale také gigantický, kontroverzní a provokativní: těmito přívlastky (a ještě mnoha dalšími) je označován autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp), který se kritika i média nebály prohlásit za literární událost 21. století a který ze svého autora...
ostatní
Ukázky

Můj boj 1: Smrt v rodině

249 Kč
199 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
ostatní

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
ostatní

Prosím stručně

89 Kč
Zápisník alkoholičky - 11%
(2x)
Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera.
ostatní

Zápisník alkoholičky

359 Kč
319 Kč
Atlas ztracených měst - 11%
Atlas ztracených měst přibližuje skutečné osudy více než čtyřiceti sídel, z nichž se vytratil život. Ať už bylo příčinou lidské šílenství, přírodní katastrofy, dějinné zvraty či hospodářský úpadek, všechna tato místa vyvolávají otázky.
ostatní

Atlas ztracených měst

448 Kč
398 Kč
Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.) - 11%
Kniha zachycuje na 1 000 našich mostních staveb od nejstarších dob po nejpozoruhodnější mostní stavby současnosti, a to včetně významných mostů zaniklých, zejména řetězových.
ostatní

Encyklopedie mostů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku (brož.)

441 Kč
392 Kč
Koněv: Osvoboditel, nebo okupant - 20%
Jediná komplexní biografie maršála Koněva na českém trhu. Téma osobnosti velitele Rudé armády, která pod jeho vedením osvobodila protektorát, ale o 11 let později také krvavě potlačila povstání v Maďarsku...
ostatní
Ukázky

Koněv: Osvoboditel, nebo okupant

209 Kč
167 Kč
Martinů a domov - 11%
Studie, články a výklady jednoho z nevětších odborníků na Bohuslava Martinů Jana Kapusty nám s hlubokou erudicí a citlivostí dokládají, kým byl Martinů pro svůj domov a co znamenaly zapovězené Čechy pro něj.
ostatní

Martinů a domov

351 Kč
312 Kč
Na rozhraní času - 11%
Biskup Valdštejn se snažil poznat a pochopit vše, co osvícenství přinášelo. Niterná víra, hluboká vzdělanost a odpovědnost vůči tradicím rodu a země jej přitom spolehlivě ochránily ode všech krajností.
ostatní

Na rozhraní času

Vít Vlnas (ed.)
359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>