Nejprodávanější Kniha - leden 2020
předškoláci

Astrid Lindgrenová - 11%
Tohle je kniha o Astrid Lindgrenové – nejlepší spisovatelce na světě! Alespoň podle názoru mnoha generací dětí i jejich rodičů. Můžete ji číst mnoha způsoby.
předškoláci
Ukázky

Astrid Lindgrenová

314 Kč
279 Kč
Balet omalovánky - 11%
Máš ráda příhody o Malé baletce? Díky těmto omalovánkám se můžeš seznámit s baletem ještě o něco více. Přenes se do světa dokonalých piruet a úžasných kostýmů a poznej nejslavnější baletní představení, jako jsou Labutí jezero, Šípková Růženka a další
předškoláci

Balet omalovánky

179 Kč
159 Kč
Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko - 11%
Jsou tak malinké, že je ani neuvidíš. Bakterie a bacily jsou všude kolem nás. Některé nám pomáhají, jiné ale způsobují nemoci. V bohatě ilustrované knížce s odklápěcími okénky zjistíš, kde všude bacily žijí, jak se šíří a jak se naše tělo může proti
předškoláci
Ukázky

Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Čertí babička - 11%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
předškoláci

Čertí babička

179 Kč
159 Kč
Jak děti přicházejí na svět - 11%
Kniha Jak děti přicházejí na svět odpovídá na první otázky dítěte (nejen o sexu), a to moderně, pravdivě, jednoduše a s láskou. Pro děti ve věku 2-10 let (nejlépe 2-5 let). Zvídavé a chytré děti vědí o sexu do 6 let. Budou mezi nimi i ty Vaše?
předškoláci

Jak děti přicházejí na svět

391 Kč
347 Kč
Jógátky – Cesta na horu srdce - 11%
Od útlého dětství jsme zaplavováni nespočtem informací o světě kolem.
předškoláci

Jógátky – Cesta na horu srdce

224 Kč
199 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
předškoláci
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
předškoláci

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
předškoláci

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
předškoláci

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 107 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>