Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
rodina a dítě

Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
rodina a dítě
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Mé dítě má autismus - 20%
Kniha Mé dítě má autismus je věnována všem rodičům, kteří vychovávají dítě s poruchami autistického spektra. Publikace matky autistického dítěte poodhaluje čtenáři každodenní starosti i radosti péče o dítě s touto poruchou.
rodina a dítě
Ukázky

Mé dítě má autismus

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 55 položek
<< < 1 .. 4 5 6