Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2020
beletrie

Hilsneriáda
24. díl Spisů TGM (rozdělený kvůli rozsahu do dvou svazků) zahrnuje Masarykovy tištěné práce z let 1898 až 1900 – studie, stati, kritické a polemické články, přednášky, komentáře, výzvy, recenze, glosy, zprávy i redakční poznámky.
beletrie

Hilsneriáda

890 Kč
Historia o životu doktora Jana Fausta
Příběh doktora Johanna Fausta, který se upsal ďáblu, aby s jeho pomocí dosáhl poznání všech tajemství života a světa, je jedním ze základních témat evropské kultury a existuje nespočet zpracování literárních, hudebních i výtvarných.
beletrie

Historia o životu doktora Jana Fausta

257 Kč
Hladce a obrace
Na dvě stě stranách glos, postřehů a vzpomínek na to, jak šel čas tvůrčí i osobní, se smyslem pro detail, atmosféru i umění říci něco mezi řádky, se Eva Frantinová snaží rozdělit se se čtenářskou veřejností o své leckdy i intimní zážitky a postřehy.
beletrie

Hladce a obrace

179 Kč
Homo sapienne
(1x)
Fia, Sára, Inuk, Arnaq a Ivik, hlavní postavy s různou sexuální orientací, vstupují do vzájemných vztahů, které se postupně komplikují, vyostřují a mění a to v prostředí konzervativního sedmnáctitisícového grónského maloměsta.
beletrie

Homo sapienne

223 Kč
Hořící nebe
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
beletrie
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
Hráč
Kultura – společnost lidí a strojů – už dala světu mnoho velkých hráčů. Jedním z nich je Jernau Morat Gurgeh, Hráč, pán každé herní desky, přemožitel počítačů, stratég.
beletrie

Hráč

404 Kč
Hrajeme si, nezlobíme
"Do třetice hledací leporelo po úspěšných titulech Jedeme, jedeme a Nakupujeme!"
beletrie

Hrajeme si, nezlobíme

89 Kč
Hvězdná obloha
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
beletrie

Hvězdná obloha

449 Kč
Charlie a já
(1x)
Třináctiletý Martin si pro svého mladšího brášku Charlieho vymyslel veliké překvapení: Tajně spolu vyrazí na dlouhatánskou cestu až na pobřeží Cornwallu. Opět se tam totiž objevil delfín, z kterého byl Charlie vloni v létě tak nadšený.
beletrie

Charlie a já

268 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
beletrie

Chvála macechy

223 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>