Nejprodávanější Kniha - leden 2020
medicína

Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Mužský přístup - 11%
V této provokativní, potřebné a stále aktuální knize popisuje praktický lékař a známý autor převládající nástroje a přístupy moderní medicíny, které vedou k tomu, že ženy se stávají obětí mnoha riskantních a zbytečných lékařských zásahů.
medicína

Mužský přístup

222 Kč
198 Kč
Ošetřovatelství v neurologii - 11%
Ojedinělá publikace seznamuje čtenáře s ošetřovatelským procesem v ošetřovatelství v neurologii. Monografie zohledňuje nejnovější trendy ošetřovatelské péče o neurologické pacienty ve sféře primární, sekundární a terciární prevence.
medicína

Ošetřovatelství v neurologii

323 Kč
287 Kč
Pediatrie - 11%
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína

Pediatrie

1 709 Kč
1 519 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
medicína

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
Laboratorní diagnostika - 11%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína

Laboratorní diagnostika

1 800 Kč
1 600 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Co jíst, když... - 11%
(1x)
S pomocí této knihy se budete cítiti lépe, zdravěji, mladší a vyzrajete na zdravotní potíže, které vás trápí!
medicína

Co jíst, když...

152 Kč
135 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>