Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
děti a mládež

Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
děti a mládež
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

děti a mládež
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Bonifác zase řádí v psí školce - 20%
Snad ani slon v porcelánu nenadělá tolik neplechy jako Bonifác v psí školce. Vítejte u dalších povedených kousků psího hromotluka a zjistěte, jak to s tímhle legračním propadlíkem dopadne!
děti a mládež
Ukázky

Bonifác zase řádí v psí školce

195 Kč
156 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
děti a mládež
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
děti a mládež
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
děti a mládež
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Slovanské pohádky - 20%
(1x)
Přes padesát ilustrovaných klasických pohádek Karla Jaromíra Erbena. Prvních pět pohádek je ve verších a padesát dva jen v minimální úpravě. Obrázky malovala dvanáctiletá Tereza podle zajímavých ilustrací Václava Fialy.
děti a mládež
Ukázky

Slovanské pohádky

89 Kč
71 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
děti a mládež
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Když ožijí sny - 20%
Shentara celý život toužila spatřit na vlastní oči jednorožce, bájného a podle všech tvrzení neexistujícího tvora. Když se ale sny promění v děsivou skutečnost, o čem zbývá snít?
děti a mládež
Ukázky

Když ožijí sny

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 99 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>