Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
dům a zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě - 11%
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet.
dům a zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě

116 Kč
103 Kč
Morče - 11%
Odbornice na morčata Katrin Behrendová vysvětluje, jak správně chovat morče tak, aby zůstalo zdravé a přítulné. V knize najdete nejen praktické rady, jak morče ubytovat, jak o něj pečovat a jak ho krmit, ale také návrhy na hry a zaměstnání.
dům a zahrada

Morče

116 Kč
103 Kč
Snažíme se porozumět kočce - 11%
Praktická příručka plná kouzelných fotografií vám na řadě příkladů představuje různorodý repertoár kočičího chování, hlasové projevy a řeč těla. Díky ní budete se svým domácím mazlíčkem správně komunikovat.
dům a zahrada

Snažíme se porozumět kočce

179 Kč
159 Kč
Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Živorodky - 11%
Rady odborníka pro správný chov a péči, kterými se může snadno řídit každý akvarista. S praktickými tipy a podrobnými návody k chovu nejoblíbenějších druhů.
dům a zahrada

Živorodky

116 Kč
103 Kč
Akvarijní ryby - 11%
(1x)
Akvaristika je neodmyslitelným oborem pro celou řadu ichtyologických disciplín.
dům a zahrada

Akvarijní ryby

711 Kč
632 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Moderní dřevostavba - 11%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
dům a zahrada

Moderní dřevostavba

296 Kč
263 Kč
Australský ovčák - 11%
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
dům a zahrada

Australský ovčák

629 Kč
559 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
dům a zahrada

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 142 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>