Nejprodávanější tituly - říjen 2020
film

Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
film

Vlastníci

179 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Zakleté pírko
Poslyšte příběh odvážné dívky, která se vydá do světa vysvobodit zakletého prince...
film

Zakleté pírko

89 Kč
Jiří Suchý: Lehce s životem se prát
Muž devatera řemesel, divadelník, hudebník, textař, básník, skladatel, spisovatel, filmař, grafik, výtvarník nebo divadelní režisér… A především legenda české kultury, která ovlivnila několik generací. To byl Jiří Suchý.
film

Jiří Suchý: Lehce s životem se prát

89 Kč
Putování se sobíkem
Náš hrdina je malý sob Ailo. Právě se narodil v Laponsku, což je nádherná a divoká krajina na severu Evropy, jejíž největší část leží až za polárním kruhem. Nezní to moc povzbudivě, ale takový sobík si na drsné podmínky snadno navykne.
film

Putování se sobíkem

89 Kč
Dokážeš udržet tajemství?
Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži.
film

Dokážeš udržet tajemství?

134 Kč
Krvavá nevěsta
Když se mladá nevěsta (Samara Weaving) provdá do neuvěřitelně bohaté a roztomile vyšinuté rodiny, nečeká, že se její svatební noc promění v nejděsivější noční můru, během které je nucena hrát na schovávanou a bojovat o holý život.
film

Krvavá nevěsta

89 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Klaunova zpověď
Téměř 150 minut záznamu nabízí celkem 29 audiovizuálních podob písní z let 1968 až 1994, mapujících Novákovu pěveckou dráhu, je tu ale také televizní dokumentární film režisérky Cingrošové Já budu chodit po špičkách, ...
film

Klaunova zpověď

158 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>