Nejprodávanější tituly - říjen 2020
esoterika a astrologie

Šamanské techniky a rituály - 11%
Autor vysvětluje na základě četných příkladů z Ameriky, Asie, Austrálie a Afriky strukturu šamanských rituálů. Šamanské rituály jsou cestou i pro dnešního člověka, cestou, na níž otevře svou duši a jež ho zavede až k prahu "dimenze naplněného času".
esoterika a astrologie

Šamanské techniky a rituály

358 Kč
318 Kč
Znamení vztahů - 11%
(1x)
Nezbytná pomůcka pro všechny, kterým záleží na lidech kolem sebe, kdo chtějí prožít smysluplný trvalý vztah nebo věrné přátelství bez konfliktů a hádek.
esoterika a astrologie

Znamení vztahů

313 Kč
278 Kč
Mandaly rovnováhy - síla celku - 11%
Malování mandal z této knihy umožňuje s radostí a s využitím vlastní tvořivosti zlepšit svůj život v oblastech vztahů, financí, práce, zdraví, osobního rozvoje...
esoterika a astrologie

Mandaly rovnováhy - síla celku

135 Kč
120 Kč
Místa síly - 11%
Místa síly představují oblasti se zvýšenou přírodní energií. Tzuto energii, která se dá nejen vycítit, ale také změřit, se lidé snažili využívat ve všech dobách a ve všech kulturách.
esoterika a astrologie

Místa síly

295 Kč
262 Kč
Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Astrodiagnóza - průvodce léčením / Zjednodušená vědecká astrologie - 11%
(1x)
V jednom svazku je průvodce léčením – pojednání o lékařské astrologii a diagnostikování z horoskopu a z ruky. Dále kompletní učebnice s návodem pro sestavení horoskopu, s filozofickou encyklopedií astrologie a s tabulkami planetárních hodin.
esoterika a astrologie

Astrodiagnóza - průvodce léčením / Zjednodušená vědecká astrologie

359 Kč
319 Kč
Čtyři knihy o józe - 11%
Pokud bychom hledali skutečného nestora moderní jógy, pak se jím bez dlouhého pátrání stane Svámí Vivékánanda – indický mystik, myslitel a národní buditel, který jako první na přelomu 19. a 20. století seznámil Západ s východní moudrostí.
esoterika a astrologie

Čtyři knihy o józe

313 Kč
278 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Magie pro pokročilé - 11%
(1x)
Magie pro pokročilé volně navazuje na autorovu dříve vydanou knihu Magie. Některá témata jsou zde rozšířena a prohloubena, na jiná nabízí trochu jiný pohled, a objevují se zde ovšem i témata nová.
esoterika a astrologie

Magie pro pokročilé

450 Kč
400 Kč
Techniky čakrové terapie - Čištění čaker - 11%
Pomocí duchovního léčení obnovíte své zdraví, harmonii a rovnováhu a naučíte se, jak se napojit na proud léčebné energie, který je ve vás i kolem vás a jak obratně a soucitně léčit sebe sama i ostatní.
esoterika a astrologie

Techniky čakrové terapie - Čištění čaker

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 216 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>