Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
humor

Tajný deník Hendrika Groena - 11%
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci.
humor

Tajný deník Hendrika Groena

314 Kč
279 Kč
Ubulená hromádka štěstí - 11%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
humor

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
159 Kč
Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky - 11%
(2x)
Závěrečný díl úspěšné trilogie odstartované knihou Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky, která obdržela Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristickou knihu vydanou v roce 2015.
humor

Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky

266 Kč
236 Kč
Magnitudo - 11%
Magnitudo je vlastně knížkou pro ženy. Ženy mají totiž mnohem vyvinutější smysl pro humor než muži. Považují humor za prostředek, nikoli cíl. Z tohoto prostého důvodu to jsou právě ženy, kdo dokáží příběh knížky Magnitudo patřičně ocenit.
humor

Magnitudo

179 Kč
159 Kč
Vysmátá krajta aneb Přízrak krásné modelky - 11%
(5x)
Volné pokračování úspěšné knihy Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky, která obdržela Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristickou knihu vydanou v roce 2015.
humor

Vysmátá krajta aneb Přízrak krásné modelky

266 Kč
236 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé - 11%
(8x)
Třetí humoristický román světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.
humor

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
303 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Kni-ha-ha povídek z prášku mezi ušima - 20%
(9x)
Takhle se prostě knížky nepíšou! Napadne vás po pár stránkách autorovy podivné prvotiny. Po pár dalších se už budete nahlas smát a na konci „knížky“ v slzách litovat, že není delší a vrátíte se do obchodu pro tři další, stejně jako čtenáři před vámi.
humor
Ukázky

Kni-ha-ha povídek z prášku mezi ušima

195 Kč
156 Kč
Banánové rybičky - 11%

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

humor

Banánové rybičky

179 Kč
159 Kč
Jidiš pro radost - 11%
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 229 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>