Nejprodávanější knihy - říjen 2020
náboženství a myšlení

Hlubší než nebe, větší než prostor - 11%
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
náboženství a myšlení

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
302 Kč
Nejsilnější zbraň - 11%
„Vojáci, kteří byli Kapaunovi nablízku… ho nazývali světcem, viděli v něm dar od Boha. Tento americký voják nikdy nevystřelil ze zbraně, a přece zacházel s nejsilnější zbraní ze všech.
náboženství a myšlení

Nejsilnější zbraň

215 Kč
191 Kč
Bílý oheň - 11%
Bílý oheň je sbírka Moojiho esenciálních spirituálních poučení stlačených do podoby pilulky. Mooji je mezinárodně proslulý Mudrc, který nás směruje přímo k trvalé Pravdě těmi nejkrásnějšími, nejláskyplnějšími a nejživějšími cestami.
náboženství a myšlení

Bílý oheň

387 Kč
344 Kč
Biskup na snowboardu - 11%

Redaktor a moderátor Martin Veselovský, oceněný Cenou Ferdinanda Peroutky, se ptá Tomáše Holuba, v současné době plzeňského biskupa.

náboženství a myšlení

Biskup na snowboardu

223 Kč
198 Kč
Alois Richard Nykl - 11%
Kniha představuje první a jediný zcela dokončený díl pamětí českého Američana, orientalisty a polyglota Aloise Richarda Nykla (1885–1958).
náboženství a myšlení

Alois Richard Nykl

Josef Ženka (ed.)
405 Kč
360 Kč
Exotem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi.
náboženství a myšlení

Exotem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Vilém Flusser: Fenomenologie komunikace - 11%

Monografie o Vilému Flusserovi, který patří mezi nejvýznamnější filozofy 2. poloviny 20. století, se zabývá nejen osudem tohoto českého rodáka a zároveň světoobčana, který prožil většinu života v Brazílii a také ve Francii či v Německu.

náboženství a myšlení
Ukázky

Vilém Flusser: Fenomenologie komunikace

268 Kč
238 Kč
Život svaté Kateřiny - 11%
Stěžejní dílo české hagiografické literatury, veršovaná legenda Život svaté Kateřiny, datovaná do třetí čtvrtiny čtrnáctého století. Reeditovaný svazek umožňuje dnešnímu čtenáři vnímat půvabný příběh duchovní lásky v původním staročeském znění.
náboženství a myšlení

Život svaté Kateřiny

296 Kč
263 Kč
Marek z Aviana – patron a štít Evropy - 11%
Tato skromná práce o životě a díle Karla Domenica Cristoforiho zvaného Marek z Aviana byla napsána k příležitosti oslav výročí bitvy u Vídně. Autorem je katolický kněz František Janovský.
náboženství a myšlení

Marek z Aviana – patron a štít Evropy

126 Kč
112 Kč
Život papeže Jana XXIII. - 11%
Angello Roncalli z Lombardie, zvolený v šestasedmdesáti letech, byl mnohými považován za přechodného papeže. Nebyl intelektuál ani erudovaný teolog, avšak výsledkem jeho pontifikátu byly zásadní a bezprecedentní změny ve vztahu církve k světu.
náboženství a myšlení

Život papeže Jana XXIII.

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>