Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
osobnosti sportu

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
osobnosti sportu

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Nestor Českého šermu Josef Šolc - 11%

Šerm je jednou z devíti sportovních disciplín, ve kterých se soutěžilo již na prvních novodobých letních olympijských hrách v Athénách v roce 1896.

osobnosti sportu

Nestor Českého šermu Josef Šolc

539 Kč
479 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
osobnosti sportu

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
osobnosti sportu

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
osobnosti sportu
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Českobudějovické zlato, stříbro, bronz - 11%
Zbrusu nová knížka o českobudějovickém hokeji, která přináší zajímavé informace a ucelenější pohled na jihočeskou hokejovou baštu. Navíc je doplněna o příběhy a zajímavosti, o nichž se dosud tolik nevědělo.
osobnosti sportu

Českobudějovické zlato, stříbro, bronz

269 Kč
239 Kč
Kapitán - Na kdyby nehraju
Kniha fotbalového bouřliváka, rebela a bezesporu jednoho z našich nejvýraznějších fotbalistů Tomáše Řepky je určena všem jeho fanouškům!
osobnosti sportu

Kapitán - Na kdyby nehraju

134 Kč
Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka - 11%
(1x)
Nejlepší kniha od svělého běžce o nejlepším běžci. Pět olympijských medailí, 18 světových rekordů a šest let bez jediné porážky v běhu na 10 000 metrů – to jsou jen ty nejvýraznější sportovní úspěchy, kterých Emil Zátopek dosáhl.
osobnosti sportu

Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Cesta za mistrovským doublem - 11%
Zbrusu nová kniha popisuje unikátní příběh dvou titulů Komety Brno z let 2017 a 2018. Je doplněna emotivními barevnými fotogaleriemi, vzpomínkami aktérů a exkluzivním rozhovorem s majitelem a trenérem klubu Liborem Zábranským.
osobnosti sportu

Cesta za mistrovským doublem

179 Kč
159 Kč
Nezlomná - 11%
Toto je skutečný příběh přežití tenistky Jeleny Dokičové. Jak přežila dvakrát, jako uprchlík. Jak přežila na tenisovém kurtu, aby se stala světovou jedničkou. Ale co je nejdůležitější, jak přežila svého otce Damira Dokiče, tenisového otce z "pekla".
osobnosti sportu

Nezlomná

338 Kč
300 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>